i To you

Het is een zoektocht op alle vlakken: je talenten, je persoonlijkheid, je roots, identiteit, hobby’s en interesses, werk-, school- of andere doelen, je plekje in deze maatschappij. Eigenlijk ben je nooit echt klaar. Want jij verandert: je maakt elke dag keuzes. Als je bewust leert stilstaan bij die keuzes, dan leer je ook te checken bij jezelf waarom je die maakt en waar ze je naartoe brengen. 

Tussendoor kom je een hele hoop omstandigheden tegen. Lessen. Of obstakels, ‘t is maar hoe je het ziet. Sommige daarvan heb je zelf in de hand, andere moet je gewoon ondergaan. Ik wil jou meegeven dat jij die omstandigheden niet bént. 

Je kan elke dag kiezen om ervan los te komen. Dat het oké is voor jezelf te kiezen, of op z’n minst een stap te zetten om jezelf te leren kennen. Eens te onderzoeken waar je talenten, interesses, potentieel zit. 

Want misschien heb je die ruimte tot nu toe nog niet of te weinig gekregen. Of misschien besef je nu, als je terugkijkt op de laatste jaren en de keuzes die je maakte, dat je veel koos in functie van je omgeving. Maar niet voor jezelf.

 

Neem jij je leven zelf in handen of laat je het bepalen door omstandigheden? Want als jij niet kiest, kiest je omgeving voor jou.

Na het coachingstraject kies jij bewust!

Omstandigheden zijn er altijd, maar jij weet ondertussen beter. Je stemt je keuzes af op het doel dat jij hebt vastgelegd. Hoe je denkt over jezelf, hoe je je voelt en wat je bereikt? Jij kiest!

Iets voor jou?

Ja, want je herkent jezelf in bovenstaande én je kiest bewust om een engagement aan te gaan met jezelf.

Specifiek op zoek naar loopbaanbegeleiding? Dan spitsen we dit alles toe op jouw carrière, met gebruik van loopbaancheques!

Waarom kies je voor mij?

  • Groeien

    Ik wil je helpen groeien naar wie jij kiest te zijn. Een versie van jezelf die achter je eigen keuzes staat, met een identiteit die echt JIJ is.

  • Zoektocht

    Als geen ander besef ik dat dat niet vanzelfsprekend is. Het is een hele zoektocht om jezelf te ontdekken en te (mogen) zijn. Zelf heb ik lang op een lijn gelopen die ik zelf niet had getrokken, en waar ik niet van mocht afwijken omdat ik ‘al anders genoeg was’. Ik had niet eens in de gaten dat ik heel vaak keuzes maakte in functie van mijn omgeving, of om iets te bewijzen. Dat voelde als een conflict met mezelf en raakte aan mijn identiteit. Pas wanneer ik mijn eigen lijn trok, voelde ik een klik. Ik kies, en ik ga vooruit in mijn leven.

    Daarmee wil ik jou ook helpen.

  • Kies jezelf

    Kies wél voor jezelf. In dit persoonlijke coachingstraject help ik je daarbij. Concreet, to the point en met oog voor wie jij bent.

    Let's meet!

Loopbaancheques

Wil je vooral aan de slag met je carrière? Dan kan je bij mij ook terecht met je loopbaancheques van de VDAB.

Met de loopbaancheques kan je bij ons terecht voor 4 tot 7 uur professionele coaching. Via de website van de VDAB kan je kijken of je in aanmerking komt voor de loopbaancheques en vind je meer informatie over hoe je de cheques kunt bestellen.

Als loopbaancoach heeft Nyota een fijne samenwerking met het erkend, door de Vlaamse Overheid en de VDAB, loopbaancentrum Werk&Mens. Op de website kan je meer informatie terugvinden van Werk&Mens en van Bie Van Lishout.

<<Eerste cheque is €40 voor 4 uur en de tweede is €40 voor 3 uur>>

W&M+logo

Welke keuze maak je vandaag zodat je morgen een stapje dichter bij je doel (én jezelf) bent? Leg hier een intake met mij vast en bekijk welk traject bij jou past.

Onze aanpak

Vanuit jouw identiteit gaan we op zoek naar je drempels op werk- of persoonlijk vlak. We hebben oog voor ‘anders zijn’, voor de ervaringen en verwachtingen dat dat met zich meebrengt. En voor de keuzes die jij kan maken om het beste uit jezelf en je omgeving te halen. Plan alvast een kennismakingsgesprek. We bekijken samen welk traject het best bij jou past.