Inclusieve omgeving met Nyota

i Am

iDNA vertrekt vanuit jouw identiteit. Je dna als organisatie of als persoon. We geloven in de impact van keuzes, en hun kracht om persoonlijk en professioneel te groeien. In dat alles is inclusie een basiswaarde: elke stem laten horen in een omgeving waar elk stuk van je identiteit impact mag maken. 

Achter iDNA zit Nyota Mweze. Ze studeerde hr-management en bouwde haar eerste hr-ervaring op bij Select HR en Delhaize. Daarna begeleidde ze vijf jaar lang organisaties in de weg naar een duurzame en inclusieve werkomgeving bij Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Sinds 2021 is ze als freelance/consultant aan de slag en vind je haar onder andere bij een aantal bedrijven zoals VRT en Baker McKenzie maar ook als (loopbaan)coach. 

Nyota’s interesse in diversiteit en inclusie groeide vanuit haar persoonlijke ervaring. Ze weet dat ‘anders zijn’ zorgt voor verwachtingen en assumpties. & Daar gaat ze mee aan de slag binnen organisaties, en met jou als individu. Haar expertise vervolledigt ze met opleidingen in coaching, teamdynamieken zoals deep democracy, en neuropsychologie. Jouw persoonlijke identiteit en een nood aan (h)erkenning vind je altijd terug in haar aanpak. Warm en menselijk, met een degelijke kennis van zaken, daarvoor kan je bij Nyota terecht.